VÅR MAT

VÅR MAT

Kebabfabriken jobbar med noga utvalda leverantörer och råvaror för att vår kebab ska hålla så hög kvalité som möjligt. Kebaben är en rätt med sitt ursprung i Mellanöstern, östra Medelhavet och Sydasien. Kvalitet är viktigt för oss därför har  vi själva tagit fram våra kombinationer av nötkött, fläskkött, kyckling och vegetarisk soja. Vi lyfter kebaben till nya nivåer genom att ge våra gäster stora möjligheter till variation av protein, grönsaker och såser. Vi vill att fler ska upptäcka vilka möjligheter en kebab kan ge och därigenom skapa helt nya smakupplevelser.

OM OSS

OM OSS

Kebabfabriken är Sveriges första kebabkedja. Vårt mål är att ta kebaben till nya nivåer genom att hålla en hög kvalitet på innehållet samt att ge våra kunder möjligheten att själva komponera sin kebab efter sina egna önskemål. 

 

Vår första restaurang ligger i Örebro och startades under våren 2019. Vårt mål är att starta flera restauranger i Mellansverige under de närmaste åren.

MILJÖ

MILJÖ

Vår ambition är att systematiskt jobba med att hela tiden förbättra vårt miljöarbete. Vi vill att Kebabfabriken alltid ska sträva efter att ge ett så litet miljöavtryck som möjligt. Vi jobbar med ekologiska och återvinningsbara produkter och med metoder och processer för att minska matsvinnet. Vi vill se så få engångsförpackningar som möjligt samt att allt material som används till vår take away är återvinningsbara.