top of page
Kebabfabrikens-bowl1.jpg

KEBABFABRIKEN VÄSTERÅS

| 021-33 00 55 

| Hallstagårdsgatan 13A

KEBABFABRIKENS 3:E RESTAURANG

Kebabfabrikens allra första restaurang öppnade våren 2019 i Aspholmen, Örebro. Idag hittar ni oss i hela 3st städer- Örebro, Västerås & Karlstad. Vårt smidiga läge endast ett stenkast från E18 gör det enkelt att stanna hos oss på vägen hem från jobbet eller när ni behöver en paus i semesterresandet. Att det endast tar max ett par minuter att få sin mat levererad i vår Drive Thru gör det ännu smidigare.

B0032871.jpg

TAKE-AWAY VÄSTERÅS

Vill du ta med maten hem? Inga problem. I vår app kan du smidigt beställa mat åt hela familjen för att sedan hämta upp den i vår Drive Thru. Tänk på att det går snabbt för oss att göra maten, vi håller för nävarande på att jobba på en funktion i appen där du kan schemalägga din upphämtning. Håll utkik på våra sociala medier där vi meddelar om nyheter och uppdateringar! 

Kebabfabriken-rastaurang-exteriör

VI HAR MAT FÖR HELA FAMILJEN

Hos kebabfabriken i Västerås finns det något för alla i familjen! De flesta av våra rätter går att få i barnportioner och ni kombinerar er rätt med precis de tillbehör ni önskar. Slå er ner i vår mysiga restaurang eller ta med er maten hem för riktigt hemmamys. 

DSC_6566_2.jpg
bottom of page