Kebabfabrikens-bowl1.jpg

DET HÄR ÄR KEBABFABRIKEN!

Du som besöker vår kebabfabrik ska kunna uppleva känslan av fräschhet när du tar ditt första steg in hos oss. Redan från starten 2019 hade vi visionen om att göra kebaben fräsch igen. Nu och för alltid.


Vi ville skapa olika kombinationer av kebab. För vem har sagt att man bara ska äta kebab i bröd? Sagt och gjort, variationer togs fram i form av kebabtacos, kebab-bowl, quesadillas-kebab - alla kombos du kan tänka dig! Med dessa kebab-varianter såg Sveriges första kebabkedja dagens ljus.

DSC_6523-3.jpg

MÅNGA ALTERNATIV PÅ MENYN

Vi på Kebabfabriken anser att snabbmat kan vara nyttig, fräsch och välsmakande. På din tallrik kan vi erbjuda allt från nötkött, kyckling, gyros till veganska samt vegetariska alternativ - detta tillsammans med goda tillbehör och välsmakande fyllningar.

EN HÅLLBAR KEBABFABRIK

Lika självklart som att våra produkter ska smaka gott - lika viktigt är vår produktsäkerhet, kvalitet och miljö. Vi använder oss av dagsfärska grönsaker, gör våra egna såser från grunden och använder så mycket svenska råvaror som möjligt. Att alltid ha tanken på miljön runt omkring oss är otroligt viktigt för oss, och nästan allt vårt engångsmaterial är gjort på återvunnet papper.