top of page
B0032892.jpg

KEBABFABRIKEN ÖREBRO

| 019-500 33 00 

| Adolfsbergsvägen 6

KEBABFABRIKENS FÖRSTA RESTAURANG

Kebabfabrikens allra första restaurang öppnade våren 2019 i Aspholmen, Örebro. Idag är vi den självklara platsen för alla Örebros kebabälskare. Vårt smidiga läge endast ett stenkast från E20 gör det enkelt att stanna hos oss på vägen hem från jobbet eller när ni behöver en paus i semesterresandet. Att det endast tar max ett par minuter att få sin mat levererad i vår Drive Thru gör det ännu smidigare.

B0032871.jpg

TAKE-AWAY ÖREBRO

Vill du ta med maten hem? Inga problem. I vår app kan du smidigt beställa mat åt hela familjen för att sedan hämta upp den i vår Drive Thru. Tänk på att det går snabbt för oss att göra maten, vi håller för nävarande på att jobba på en funktion i appen där du kan schemalägga din upphämtning. Håll utkik på våra sociala medier där vi meddelar om nyheter och uppdateringar! 

Kebabfabriken-rastaurang-exteriör

VI HAR MAT FÖR HELA FAMILJEN

Hos kebabfabriken i Örebro finns det något för alla i familjen! De flesta av våra rätter går att få i barnportioner och ni kombinerar er rätt med precis de tillbehör ni önskar. Slå er ner i vår mysiga restaurang eller ta med er maten hem för riktigt hemmamys. 

DSC_6566_2.jpg
bottom of page